مرتضی شیری

کسب و کار در اصفهان

کسب و کار در اصفهان برای کسانی که تازه شروع کرده‌اند کمی دشوار است. آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا مشتریان در یک مغازه صف می‌کشند و ازدحام جمعیت می‌شود؟ یا اینکه چرا یک محصول خاص با وجود اینکه اختلاف قیمتی که با نمونه مشابه دارد همواره مشتریان خود را دارد؟

آن‌ها برند شده‌‌اند. برند سازی یا همان برندینگ (branding) به تعبیری یک روش بازاریابی است که در آن یک شرکت تصویری از آن نام، نماد، خدمات و محصولات خود را در ذهن مخاطبان و یا مشتریان ایجاد می‌کند. اگر می‌خواهید یک کسب و کار برای خود داشته باشید و برند خود را تاسیس کنید، از کارمندی خسته شده‌اید و می‌خواهید به کارآفرینی و کسب و کار در اصفهان روی آورید در ادامه با 10 گام برای شروع کسب و کار اصفهان آشنا می‌شویم.

10 گام برای شروع کسب و کار در اصفهان

1) کار خود را مشخص کنید

مشخص کنید چه کاری می‌خواهید انجام دهید. توانایی‌ها، تجربیات و تفکر خود را بر روی کاغذ پیاده کنید. به صورت واقع گرایانه به این فکر کنید هر روز مدیریت یک کسب و کار خود را بر عهده دارید، اگر با سبک و روال کاری مشکلی نداشته باشید طرح خود را اجرایی کنید و به مرحله دوم بروید.

2) آیا مردم برای کار شما هزینه پرداخت خواهند کرد؟

شما برای اینکه به درآمد برسید کسب و کار خود را شروع می‌کنید. اگر ارزش کار شما پایین باشد، مردم نیز حاضر به پرداخت هزینه به شما نخواهند بود. به دنبال ایده‌های جدید و پر سود بروید، زندگی کارآفرینان برتر را بخوانید و از الگوی آن‌ها در کسب و کار خود استفاده کنید. سعی کنید مشتریان خود را مشتاق کنید تا به سمت شما بیایند.

3) صحبت با مشتریان بالقوه

با افرادی صحبت کنید که احتمالاً جزو مشتریان بالقوه‌تان هستند. درباره‌ی نیازها و ترس‌هایشان با آن‌ها صحبت کنید، در حرف‌هایشان قسمتی‌هایی که به کسب و کار شما مرتبط هستند را پیدا کنید. از این صحبت‌ها یادداشت برداری کنید، چرا که می‌تواند پلن بازاریابی شما را کامل‌تر می‌کند.

4) پلن (طرح) بازاریابی کسب و کار خود را برنامه ریزی کنید.

یک کسب و کار نو پا که کسی او را نمی‌شناسد نیازمند بازاریابی است. امروزه با استفاده از تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی و ایمیل مارکتینگ بازاریابی صورت می‌گیرد. طرح کسب و کار خود را بریزید برای بازاریابی می‌توانید از دیجیتال مارکتینگ در اصفهان کمک بگیرید.

5) شروع به کسب و کار در اندازه کوچک

حتماً لازم نیست همه چیز در ایده آل ترین حالت ممکن باشد، اگر امکان پذیر است و ایده کسب و کار خود را در مقیاس کوچک راه اندازی کنید و در کنار آن به شغل اصلی خود بپردازید. یک نوع شغل دوم به حساب آید. می‌توانید نخستین مشتریان خود را بدست آورید و با آن‌ها شروع کنید. هنگامی که به مرحله‌ای رسیدید که توانستید مطمئن از موفق بودن در کسب و کار خود شوید، می‌توانید شغل فعلی خود را رها کنید.

6) از دیگران نظر خواهی کنید

کسب و کارتان را راه اندازی کنید، برای اینکه بتوانید سریع‌تر پیشرفت کنید و در بازار شناخته شوید از مشتریانتان نظر خواهی کنید. دید مشتریان با دید شما متفاوت است و شما با پرسش می‌توانید سریع‌تر مشکلات کسب و کار خود را بفهمید و آن را برطرف کنید.

7) تیم بشوید

اگر ایده‌تان برای کسب و کار در اصفهان کامل است و عملی می‌شود یک تیم برای کسب و کار خود بسازید. به این صورت وقت بیشتری صرف کسب و کار خود می‌کنید و در نتیجه شما برای شروع کسب و کار در اصفهان سریع‌تری پیشرفت می‌کنید. اگر دانش و تجربه کافی، دیجیتال مارکتینگ در اصفهان را ندارید ما به شما کمک خواهیم کرد.

8) هزینه‌ها

قبل از آنکه از کار خود استعفا دهید یا به فکر کسب و کار خودتان بیوفتید، هزینه مالی کسب و کار خود را اندازه گیری کنید و آن را پس انداز کنید. دست کم هزینه چند ماه اولیه را داشته باشید. بعد از این چند ماه کسب و کار شما به خوبی رشد کرده و می‌توانید راحت‌تر جذب سرمایه گذار کنید.

9) زمان

پس از آنکه کسب و کار خود را رها کردید، باید تمام تلاش خود را بکنید و زمان را هدر ندهید. هرچه زمان بیشتری بگذرد و شما کسب و کارتان را ساده در نظر بگیرید باعث می‌شود شما خسته شوید و شاید از ادامه راه انصراف دهید. برای شروع یک کسب و کار در اصفهان با چالش‌های بسیاری روبه رو می‌شوید. ممکن است هر روز با یک چالش جدید روبه رو شوید. سعی کنید از آن‌ها درس بگیرید و با دید رو به جلو به مسائل و مشکلات بنگرید. از متخصصین و افراد با تجربه مشورت بگیرید تا کمتر گمراه شوید.  به رویاهای خود فکر کنید و به عقب برنگردید، رویاها  شما را به جلو هُل می‌دهند.